- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Al plannen dit weekend?

20140924 zwembadWe beginnen dit weekend op vrijdagavond met de zomereditie van het discozwemmen bij Zwembad De Vijf Heuvels. Dus neem je vriendjes en vriendinnetjes mee en luid de zomer in met een topavondje zwemmen! Het begint om 18.30 uur en duurt tot circa 20.00 uur. In Eungs Schöppe vindt de Zomertentoonstelling 2015 plaats. Dit keer met het thema: “Hoe verdween de klederdracht uit het straatbeeld”. Museum Eungs Schöppe is in de maand juni toegankelijk via het Toerist Informatiepunt Markelo en is geopend van maandag t/m zaterdag van 10.00 – 16.00 uur.

eungs schoppe

Deze zaterdag staat het Markelo’s Mannenkoor weer paraat om het oud papier op te halen in het zuidelijk gedeelte van ons dorp.

midzomeravond

Zaterdagavond organiseert de Ondernemersvereniging Markelo de eerste Maarkelse Midzomeravond. Een extra koopavond tot 20.00 uur. Kom gezellig naar het centrum van Markelo en ontvang een waardebon voor een gratis kopje koffie of een ijsje bij een aankoop tijdens de midzomeravond.

Prettig weekend allemaal!

Vanwege de vakantieperiode zal dit item de komende tijd niet meer wekelijks gepubliceerd worden. Maar u kunt natuurlijk altijd de activiteiten in en rondom Markelo bekijken op onze Evenementenkalender. Wilt u zelf een evenement door ons laten publiceren? Mail dit dan naar redactie@maarkelsnieuws.nl.