- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Fissa Festival voor jong en oud

IMG_5066Fissa Festival is hét nieuwe evenement in Markelo. Dit ‘Kleintje Maarkelsfeest’ zal plaats vinden op 12 juli. Maar wat is nou eigenlijk Fissa Festival, wat betekent het en wie komen er allemaal? Fissa Festival is een evenement dat plaats zal vinden op de Haverkamp Weide.  Dit is het grasveld naast sporthal De Haverkamp. Het Fissa Festival wordt gehouden van 14.00 uur tot 24.00 uur. Hier zullen twee verschillende podia aanwezig zijn waar artiesten hun muziek  ten gehore brengen.

Het Fissa hoofdpodium geeft ruimte aan artiesten van alle categorieën. Vanaf 14.00 uur zal Maaike Dokter samen met Leon heerlijke muziek spelen. Dit duo komt uit Bathmen en geven aan de oude en hedendaagse muziek hun eigen draai. Heerlijk om Fissa Festival te beginnen met een zangeres die prachtig kan zingen en een gitarist die de mooiste akoestische klanken uit zijn gitaar haalt. Nadat zij het spits hebben afgebeten, zal Bert van Losser er voor zorgen dat de voetjes van de vloer komen en u heerlijk kunt dansen op de gouden hits vanaf de jaren ’70 tot nu! Bert van Losser is bekent van RTV Oost en Fox Sport waar hij verschillende functies heeft. Van radio maken, een wedstrijd becommentariëren tot aan draaien op Fissa Festival. Hij kan alles. Hierna zullen de Fissa DJ’s de boel lekker laten swingen. Deze jongens zijn al bekend bij de welbekende Fissa strijders, die elke keer weer met veel enthousiasme Fissa bezochten in Holten, Rijssen en Markelo.

’s Avonds hebben wij grote talenten uit de muziekwereld die nu enorm aan het doorbreken zijn. Ze stonden al op Noorderslag, zijn op tv geweest bij De wereld draait door, zijn op verschillende radio stations (Radio 538, Radio 1, Radio 2 & 3FM) al dagelijks te horen met hun hit en 12 juli staan ze op Fissa Festival. Dames en heren wij presenteren u: Radio Days! Nadat deze jongens Fissa Festival helemaal plat hebben gespeeld zullen de Fissa DJ’s nog de laatste uurtjes aan elkaar draaien tot 24:00 uur.

Naast de Eighty-Eight Fissa Mainstage hebben we ook De Klabatsoe Weide. Piratenzender de Klabatsoe zal hier de mooiste schlagers, de beste piratennummers en de gezelligste meezingers draaien van ‘die goede oude tijd’! Deze jongens zijn al meer dan 7 jaar een voorbeeld voor de echte piraat op de ether. Overal zijn ze bekend,  vanaf Friesland tot aan Noord-Brabant. De bekende Theo is druk naar ze op zoek, maar wij hebben ze als eerst gevonden. Deze jongens geven Fissa Festival het echte allround Festival idee, zodat aan iedereen gedacht wordt. Loat oe goan bie de Klabatsoe Weide!

Zoals u kunt zien is het aanbod op Fissa Festival zo breed, dat iedereen welkom is. Kom dansen bij het Fissa hoofdpodium, ga heerlijk een biertje drinken bij de Klabatsoe weide, drink een drankje aan de bar of kijk lekker weg vanaf de Fissa woonkamer. Geniet van een heerlijk hapje, broodje of een snack bij de eetkraam of doe exotisch aan de cocktailbar. Ook aan de kinderen zal zeker gedacht worden, want een opvoeding zonder Fissa is tegenwoordig ondenkbaar geworden in Markelo.

Noteer alvast in uw agenda 12 juli vanaf 14.00 uur bij de Haverkamp Weide en beleef Fissa Festival!