- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

PLUS beste wijnsuper

Beste_Wijnsupermarkt_2014_NIEUW_MetSchaduwPLUS Blankhorst mag zich met recht de beste in wijnen noemen, want supermarktketen PLUS is opnieuw verkozen tot Beste Wijnsupermarkt van Nederland. PLUS Blankhorst heeft de laatste jaren veel geïnvesteerd in de opleiding van haar medewerkers en het informeren van klanten. De twee gediplomeerde wijnadviseurs Niek Blanckenborg en Henry Blankhorst helpen de klanten graag bij het kiezen van de juiste wijn voor een bepaalde gelegenheid. Daarnaast delen zij graag hun ervaringen en favoriete wijnen met u.

Henry Blankhorst: “We zijn er trots op dat PLUS deze titel wederom behaald heeft. Een goed wijnadvies is een vereiste voor elke supermarkt. De waardering van onze klanten voor onze deskundigheid doet ons goed. Daar doen we het ten slotte voor!”.

Om de benoeming van PLUS tot Beste Wijnsupermarkt te vieren is er van week 25 t/m week 28 een landelijke prijsvraag georganiseerd via plus.nl. Hierbij kunt u een verblijf in een zespersoons wijnvilla van Château de l’Horte winnen, inclusief retourvlucht, vervoer ter plaatse, een rondleiding in de wijngaard en een wijnmakersdiner. In totaal worden er drie verblijven weggegeven. Kijk voor meer informatie hierover op de website.

Aan het onderzoek namen duizend consumenten deel die regelmatig wijn kopen in een supermarkt. PLUS was hierbij de duidelijke winnaar van de tien grootste Nederlandse supermarktketens. Zij behaalden de hoogste score op elf van de twaalf onderzochte onderdelen, waaronder het totale wijnassortiment, het assortiment huiswijnen en de kwaliteit van de wijnen. Het is inmiddels de derde keer op rij dat PLUS de titel Beste Wijnsupermarkt van Nederland heeft weten te behalen.