- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Applicatie voor Sjouke Dijkstra

AFBEELDING VOOR OP JE WEBSITEAutobedrijf Sjouke Dijkstra maakt het de klanten gemakkelijk. Een pushnotificatie via je smartphone of tablet die je attent maakt op een aanstaande onderhoudsbeurt van je auto. Voor veel autobezitters een uitkomst en vanaf heden ook voor klanten bij Autobedrijf Sjouke Dijkstra. Na deze herinnering is het direct mogelijk om een werkplaatsafspraak in te plannen. Om het de klant zo aangenaam mogelijk te maken hebben zij gemeend om ook op deze efficiënte manier contact met de klanten te willen onderhouden. In samenwerking met Autosociaal hebben zij een eigen mobiele applicatie ontwikkeld.

Dankzij deze applicatie is het autobedrijf in staat om de klanten een nog betere service te bieden. De applicatie kunt u downloaden in de app store (zowel voor Android als iOS) en is te vinden onder ‘Autobedrijf Sjouke Dijkstra’. Het werkt erg eenvoudig, het enige wat de klant hoeft te doen is de app te downloaden en vervolgens zijn of haar kenteken te registreren. Aan deze registratie zitten verschillende voordelen verbonden: – De klant krijgt een herinnering voor een apk-keuring of andere onderhoudsbeurten van zijn of haar auto; – Er kan op gemakkelijke wijze een werkplaatsafspraak worden ingepland; – Bij pech en storingen zijn we binnen handbereik; – Schade kan, via een schadeformulier op de app, digitaal worden doorgegeven aan een verzekeraar; – De klant kan direct contact met ons opnemen via de chat – De klant kan eenvoudig en snel ons actuele occasionaanbod doorzoeken; – En de klant wordt op de hoogte gehouden van de laatste nieuwtjes en speciaal voor de klant geselecteerde acties.

Met deze mobiele app wordt de klant compleet ontlast op het gebied van onderhoud en blijft daarnaast altijd op de hoogte van ontwikkelingen die voor hem of haar van belang kunnen zijn. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Autobedrijf Sjouke Dijkstra 0547-363866