- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Pand Wibel wordt ’t Winkeltje

IMG-20150530-WA0004Vanaf 4 juni 13.00 uur gaan de deuren van het voormalige pand van Wibel weer open. Een tweetal creatieve dames uit Markelo nemen tijdelijk intrek in dit pand. Yvette en Gina gaan er zelfgemaakte en gepimpte producten van hun zelf maar ook van andere creatieve mensen uit Markelo verkopen. Allemaal hebben ze een kast ingericht met hun zelfgemaakte producten, waaruit deze verkocht kunnen worden. Er worden ook workshops georganiseerd in de winkel voor volwassenen en kinderen. Maar ook bieden de dames de mogelijkheid om een workshop voor een kinderfeestje, of vriendinnenuitje etc. in de winkel te houden. Dit kan ook buiten de openingstijden van de winkel (alles is in overleg mogelijk). Natuurlijk staat er in de winkel ook een grote knutseltafel waaraan de 2 creatieve dames tijdens de openingstijden bezig gaan met het maken van hun creatie`s. Er kunnen ook producten op bestelling gemaakt of gepimpt worden, zoals het pimpen van tafeltjes, krukjes, stoelen ed. en het versieren van borden, mokken, etagère, schaaltjes met porseleinstiften.  

IMG-20150530-WA0003De producten die verkocht zullen gaan worden zijn oa :

Kleren van Toontje : Harmien Daggert:  zelfgemaakte damesjurken voor iedere maat geïnspireerd door de jaren 50 en 60.
Henrie Wittenberg:  houtkunst
Ria Nijenhuis : Modevakschool Twente
Hennie Krijgsman  :  Dutch Country Crafts , unieke handgemaakte tassen, etui’s, kussens, portemonneetjes.
Art You Kidding : Judy Elkink : Baby cadeautjes

De 1e kennismakings-kinderworkshop zal worden gehouden op zaterdag 27 juni van 13.30 uur tot 15.00 uur. De kosten bedragen € 7,50 inclusief drinken en iets lekkers. Dit is bedoeld voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.

Vanaf 4 juni is iedereen van harte welkom in de creatieve shop `t winkeltje. De openingstijden van ’t winkeltje zijn op donderdagmiddag van 13.00 uur tot 17.00 uur. Op vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag is ’t winkeltje geopend van 11.00 uur tot 16.00 uur. Voor meer informatie kunt u gerust binnen lopen bij ’t winkeltje aan de Grotestraat 15 in Markelo.