- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Aan het klussen bij boekWERKmarkelo

Tot eind mei 2015 kunnen ondernemers en flexwerkers gratis een werkplek boeken bij het “Maarkelse Ondernemershuis”. BoekWERKmarkelo verdient natuurlijk een frisse uitstraling en door een groepje vrijwilligers wordt momenteel flink de handen uit de mouwen gestoken. Dankzij hun inzet en de ondersteuning van diverse sponsoren worden onder andere de bakstenen muren wit geverfd en zullen de ramen bestickerd worden.

boekwerk

Vooralsnog bevinden de werkplekken zich op de eerste verdieping van de bibliotheek en kan men gebruik maken van de spreekkamer op de begane grond. Later zullen op de begane grond ook (open en afsluitbare) werkplekken komen. In juni 2015 wordt boekWERKmarkelo officieel geopend en vanaf de zomer zullen de openingstijden van de bibliotheek verruimd worden.
boekwerk4
Op werkdagen is boekWERKmarkelo geopend tussen 8.30 en 17.30 uur. Gebruikers zijn vindbaar en zichtbaar en krijgen de beschikking over een eigen werkplek, afsluitbare kast, internet, printer, een afzonderlijke vergaderruimte en koffie/thee. Interesse of behoefte aan meer informatie? Kom gerust even een langs aan het Burg. De Beaufortplein 4, kijk op de Facebookpagina of stuur een e-mailbericht.

boekwerk3
Iedere donderdagmorgen (met uitzondering van Hemelvaartsdag) wordt er een ondernemerscafé georganiseerd van 8.45 tot 9.30 uur. Ondernemers kunnen dan zonder verdere verplichtingen onder het genot van een kopje koffie/thee even bijkletsen en netwerken en daarna weer rap aan het werk!