- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Open huis Pedicuresalon Saskia en Lieché Beauté

Pedicuresalon Saskia en Schoonheidssalon Lieché Beauté gaan binnenkort gezamenlijk een praktijk betrekken in ’n Veernhof aan de Prinses Irenestraat 9 te Markelo. Lieke Scholte in ’t Hoff is in maart 2014 een salon aan huis begonnen aan het Smitjan. Samen met haar overbuurvrouw Saskia Oostdijk, die als ambulant pedicure werkzaam is, hebben beide dames de stap genomen naar een eigen gezamenlijke praktijkruimte buitenshuis. Op zaterdag 16 mei 2015 houden zij open huis. U bent van harte welkom om tussen 10.00 en 15.00 uur een kijkje te komen nemen onder het genot van een hapje en een drankje.

Foto Saskia en Lieke (Small)

Vanaf september 2013 is Saskia actief als ambulant pedicure en ook nu zal ze haar klanten aan huis blijven bezoeken, maar daarnaast kan men voortaan bij haar in de salon in ’n Veernhof terecht. Inmiddels is Saskia begonnen aan de opleiding tot medisch pedicure. Ze kan mensen met o.a. diabetes en reuma helpen. De onderdelen drukvrij leggen en nagelregulatie heeft ze inmiddels succesvol afgerond.

Logo PsSaskiaAllround schoonheidsspecialiste Lieke probeert zich te onderscheiden in haar vak door een eigen draai aan de behandelingen te geven, waarbij u volledig tot rust komt en dus lekker kunt ontspannen. Lieke gaat in ’n Veernhof werken met een ander huidverzorgingsmerk en met nieuwe cosmeticaproducten.
Logo Lieche Beaute

Voor een afspraak of verdere informatie kunt u kijken op de websites van Lieché Beauté en Pedicuresalon Saskia.