- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Maarkels Lente ondanks regen publiekstrekker

[tribulant_slideshow gallery_id=”80″]

Fotoreportage met dank aan Marian Waanders – VerzinHet

Ondanks de regen na 16 uur kan worden teruggekeken op een succesvolle editie van de Maarkelse Lente. Het publiek kwam in groten getale naar het Markelose centrum om de 25 kramen en vele kinderen op de kleedjesmarkt te komen bewonderen. Het overgrote deel van de middag bleef het gelukkig droog voor het publiek en deelnemers. Naast ondernemers uit de Grotestraat gaven onder meer Naviva Kraamzorg, Fysiotherapie Markelo, Dansschool eMotions, Modevakschool Twente, Eungs Schöppe, Adali, de Smitshoeve, Gewoon Zuuver en vele particuliere initiatieven acte de présence op het voorjaarsevenement.

Tijdens de Maarkelse Lente waren er optredens van eMotions, de jazz van de Gymnastiekvereniging Markelo, de Grösmeijers en de kindergroep van de Boerendansers. De groep trok bij de kerk veel bekijks bij hun optreden en ze deden hun dansjes allemaal erg goed.

Op de Maarkelse Lente was ook “Maarkels Trots” te vinden, een standaard gevuld met Markelose producten. Deze standaard zal binnenkort ook bij een aantal ondernemers komen te staan, zodat de producten bij een groter publiek onder de aandacht kan worden gebracht.