SC Markelo degradeert naar 4e klasse

Na de 3-1 nederlaag  in Apeldoorn tegen ZVV’56 is de degradatie van Sportclub Markelo nu definitief. Daardoor keren de Markeloers na 18 jaar weer terug naar de 4e klasse. In de wedstrijd van vandaag kwam de ploeg van Arno Leppink al na 5 minuten op achterstand door een benutte strafschop van ZVV’56, de ploeg die gedurende de gehele wedstrijd  de betere ploeg was. Toch kwam SC Markelo in de 85e minuut op 1-1 door een doelpunt van Bart Nijland. Één minuut later lag de bal echter alweer achter Martijn van der Sluis en in blessuretijd viel ook nog een derde Apeldoornse treffer. Door de 18e nederlaag van het seizoen is het doek nu dus definitief gevallen. De resterende 3 duels gaan voor de Markeloers nergens meer om.