- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Open huis 2ImpressU

Het succesverhaal van 2impressU gaat door….. Zes jaar geleden zijn Anja Olthof en Nicolette Luttikholt gestart in een appartementje aan de Stationsstraat. Van daaruit betrokken ze twee jaar later de huidige locatie aan de Prinses Irenestraat 26 te Markelo. Maar ook hier groeiden ze uit hun jasje. Besloten werd om het atelier te verplaatsen naar de achterliggende ruimte zodat er in de showroom alleen plaats is voor nog meer mooie bruidsjaponnen en feestelijke creaties voor bruidsmoeders en andere gasten. Sinds kort is daar Suits to Impress bijgekomen, zodat ook de mannen hier terecht kunnen.

bruiden-2impressu

Een uniek concept in Twente gaat zich verder ontwikkelen. Maatwerk naar wens voor iedereen die op zoek is naar iets feestelijks. Daarbij staat service bij Anja en Nicolette voorop.
Uiteraard blijft het mogelijk om “een kijkje in de keuken” te nemen, want de dames vinden het erg belangrijk om te kunnen laten zien dat ze hun creaties allemaal echt zelf maken. En ten slotte worden de accessoires niet vergeten. Prachtige sieraden en schoenen maken het plaatje compleet.
U wordt van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in de vernieuwde showroom en het atelier van 2impressU en Suits to Impress tijdens de feestelijke opening op zaterdag 2 mei 2015 tussen 10.00 en 17.00 uur. Anja en Nicolette begroeten u graag!