- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Al plannen dit weekend? Update

disco_zwembadSwingend het weekend in? Vrijdagavond staat er weer een avondje discozwemmen op het programma bij Zwembad De Vijf Heuvels. Het begint om 18.30 uur en duurt tot 20.00 uur.

En wilt u de komende zomer genieten tegen gereduceerd tarief in het compleet vernieuwde buitenbad van het zwembad? Koop dan nu uw zomerabonnement in de voorverkoop op 25, 28 of 29 april of op 1 of 2 mei!

Op zaterdag wordt het oud papier opgehaald door leden van het Markelo’s Mannenkoor in het zuidelijke deel van ons dorp. Ook vanaf zaterdag 9.00 uur kunt u de jeugdleden van Markel-Up aan de deur verwachten. Zij verkopen toiletpapier en keukenrollen om hun clubkas te spekken.

20140404 lammetjesdagZondag organiseert de stichting Schaapskudde Hof van Twente i.s.m. Staatsbosbeheer de lammetjesdag 2015. Iedereen mag tussen 11.00 en 14.00 uur de pasgeboren lammetjes bekijken. Ook kunt u een bezoekje brengen aan het labyrint. Helaas zijn honden niet welkom op de lammetjesdag.

ivnlogoEveneens op zondag kunt u deelnemen aan de voorjaarsfietstocht van IVN afdeling Markelo. Er wordt gestart vanaf 13.30 uur bij Markelo Tourist Info aan de Goorseweg 1. De lengte van de tocht is ongeveer 30 kilometer, halverwege wordt er een pauze ingelast om een consumptie te nuttigen. Update: deze fietstocht gaat niet door.

20140426 koningsdag05En deze keer hebben we een extra lang weekend met Koningsdag 2015. Op maandag 27 april wordt De Haverkamp het strijdtoneel van de buurten tijdens de zeskamp ’s middags en de soundmixshow ’s avonds. ’s Ochtends staat traditioneel het seniorenprogramma op de agenda en kunnen de basisschoolleerlingen zich uitleven tijdens de kindersurvival.