- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Bestuurswisseling MTV’65

20140522 tennis

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Markelose Tennisvereniging op 15 april 2015 is afscheid genomen van voorzitter Jan de Jong. Jan zal het bestuur verlaten maar blijft o.a. als competitieleider actief bij de club. Het bestuur bedankte hem voor zijn jarenlange waardevolle inzet.

Bertjan ten DonkelaarAls nieuwe voorzitter werd Bertjan ten Donkelaar door de ALV benoemd. Hij trad vorig jaar toe tot het bestuur en heeft in die tijd het voorzitterschap van de PR- & Sponsorcommissie op zich genomen. Het bestuur wenst Bertjan veel succes en plezier met deze nieuwe uitdaging.

Een bloemetje voor haar inzet was er ook voor Astrid Kool, zij heeft onlangs de ledenadministratie overgedragen aan Jan Wevers. Astrid zorgde er de afgelopen jaren voor dat iedereen netjes werd aangemeld bij de bond en hield de ledenmutaties altijd met veel plezier bij.

Tevens werd er een bloemetje overhandigd aan Anja Holterman voor het vele werk dat zij heeft verricht voor de commissie Jeugdzaken. Een belangrijke commissie die ervoor gezorgd heeft dat het aantal jeugdleden de afgelopen jaren stabiel is gebleven. Om de plek van Anja in te nemen werden maar liefst twee nieuwe leden benoemd.