- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Gratis kennismaken met ondernemershuis

boekwerk_indelingDe eerste werkplekken op de verdieping van de bibliotheek

Deze week is boekWERKmarkelo van start gegaan. Ondernemers en flexwerkers kunnen tot eind mei gratis kennismaken met het ondernemershuis in Markelo. De werkplekken van het ondernemershuis bevinden zich vooralsnog op de verdieping van het bibliotheekpand aan het Burgemeester de Beaufortplein, maar zullen op een later moment ook te vinden zijn op de begane grond. Op de begane grond zal de Bibliotheek Hof van Twente met een servicebibliotheek gehuisvest blijven. Tot de officiële opening van boekWERKmarkelo rond 1 juni blijven de openingstijden van de bibliotheek ongewijzigd, na dit moment zal de bibliotheek elke werkdag open zijn.

De werk-, flex- en ontmoetingsplekken van het ondernemershuis zijn bedoeld voor ZZP-ers of bedrijven met maximaal 4 personen. Een vaste werkplek is bij boekWERKmarkelo na de kennismakingsperiode mogelijk vanaf circa € 165 exclusief btw per maand. Afhankelijk van de ervaringen tijdens de kennismakingsperiode kunnen de flexplekken waarschijnlijk per dagdeel of een vaste dag in de week worden afgenomen.

BoekWERKmarkelo is op werkdagen geopend tussen 8.30 en 17.30 uur. Gebruikers krijgen de beschikking over een eigen werkplek, internet, printer, een afzonderlijke vergaderplek en koffie en thee. Belangstellenden voor een werkplek in boekWERKmarkelo kunnen zich per mail kenbaar maken.