- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Al plannen dit weekend?

FISSA HaverkampVanavond staat er discozwemmen op het programma bij zwembad De Vijf Heuvels. Zin in een swingende avond met muziek en zwemplezier? Kom dan om 18.30 uur naar het zwembad. Het duurt tot 20.00 uur.
Eveneens op vrijdag organiseert de Markelose Fissacrew (Bryan, Roland en Tijn) een spetterende avond in de vernieuwde kelder van Zalencentrum De Haverkamp. Meerdere diskjockeys vullen de avond met house en top 40 muziek. Vanaf 22.00 uur is iedereen van harte welkom!

Let op: zaterdag wordt het oud papier opgehaald door de leden van het Markelo’s mannenkoor in het zuidelijke deel van ons dorp!

Fanfare 2014Zaterdagavond vanaf 20.00 uur houdt de fanfare haar voorjaarsconcert bij Zalencentrum De Haverkamp. Dit is tevens het afscheidsconcert van dirigent Wim Dollekamp. Naast de fanfare staat er ook een speciaal optredende van de nog steeds groeiende drumband op het programma.

In aansluiting op het voorjaarsconcert van de fanfare treden in het sportcafé van De Haverkamp de Markelose band Knap’n Rock en Roll en gospelkoor Enjoy samen op vanaf 21.30 uur. Enjoy MarkeloOnder de noemer “Knap’n meets Enjoy” staat de bezoekers een gevarieerd programma te wachten van Nederlands- en Engelstalige popklassiekers gecombineerd met rock-‘n-rollmuziek.

De dames en heren van Enjoy moeten overigens de volgende ochtend al weer vroeg uit de veren. Op Palmzondag zingen zij namelijk tijdens de kerkdienst in de Martinuskerk te Markelo. Aanvang: 10.00 uur. Voorganger: mevr. N. Hengeveld uit Eibergen.
20140407 palmpasen01

De kinderen kunnen deze zondag met hun palmpasenstok deelnemen aan de optocht die jaarlijks georganiseerd wordt door de Folkloristische Vereeniging Markelo. De optocht begint om 11.30 uur bij De Tasca. Aangekomen op het Beaufortplein zal de kindergroep van de Folkloristische Vereeniging een optreden verzorgen. Aansluitend is er voor alle kinderen met een palmpasenstok een traktatie.

En om in de traditie van Pasen te blijven: voetbalvereniging Sportclub Markelo organiseert zondagmiddag haar jaarlijkse paasbazar. Het rad van fortuin draait vanaf 12.30 uur, met een onderbreking voor de voetbalwedstrijd tussen Sportclub Markelo en Turkse Kracht, tot ongeveer 18.00 uur. Iedereen is van harte welkom.

beaufortZondagmiddag vanaf 15.30 uur musiceert het Gaudi Kwartet in Het Beaufort. Dit strijkkwartet bestaat uit twee dames en twee heren en werd in 1999 opgericht. Ook internationaal hebben ze furore gemaakt. Ze staan open voor verschillende projecten en diverse muziekstijlen en dat maakt dit kwartet heel bijzonder.