Forse nederlaag Dames 2 ZPC de Hof

20100121_zpcdehofDames 2 van ZPC de Hof stond zaterdag na de nederlaag vorig week op De Veene 2 uit Almelo een moeilijke wedstrijd te wachten tegen nummer 2 uit de competitie, Olde Vecht uit Ommen. De vorige keer werd tegen deze ploeg met 11-0 dik verloren. Een aantal dames was geblesseerd en Agnes Holterman moest met dames 1 mee. Er kon gelukkig nog een beroep worden gedaan op jeugdspelers Renée Vorkink en Iris Braamhaar die zich voortreffelijk staande hielden tegen dit lastige team uit Ommen. Zij waren er gebrand op om deze wedstrijd te winnen en ging gelijk voortvarend van start. In de 1e periode liep Olde Vechte gelijk zien wat voor een ploeg ze waren, maar de dames van De Hof lieten zich niet kennen. Er werd er gescoord door Petra Dijkman. Bij aanvang van de 2e periode stond het 1-4 voor Olde Vechte maar voorsprong liep verder uit tot 1-9 voor de ploeg uit Ommen.

De Dames van de Hof streden dapper verder. In de 3e periode scoorde Mariëlle Jimenez zelfs 3 keer waardoor tijdens de rust het 4-12 stond. In de 4e periode ontstond er een  aantal keren een “vrouw”-meer situatie die helaas door De Hof niet goed werd uitgespeeld waardoor Olde Vechte nog verder uitliep. Na 4 keer 5 minuten speeltijd bleef de eindstand staan op 4-15 in het voordeel voor de dames van Olde Vechte uit Ommen.

Met nog 4 wedstrijden te gaan staan de Dames 2 van ZPC de Hof op plek 4 in de randlijst. De volgende wedstrijd is zaterdag tegen DWV in Doesburg.