Sportclub Markelo verliest in Epe

Sportclub Markelo heeft de goede lijn van de laatste weken niet kunnen vasthouden. In Epe verloor de ploeg van Arno Leppink met 3-2 van de gelijknamige thuisploeg. Op een zeer slecht veld begonnen de Markeloers dramatisch aan het duel. Al in de eerste minuut scoorde Epe, nadat Nick Pinkert de bal niet goed raakte en deze via het scheenbeen van de tegenstander het doel in zag gaan. Ook de straffe wind zorgde er voor dat Sportclub Markelo in de beginfase moeite had om de bal rond te spelen en eigenlijk lukte er in de eerste 20 minuten weinig tot niets.

Sportclub Markelo 004

I

Uit de eerste hoekschop van de Markeloers viel in de 25e minuut dan toch de gelijkmaker. Jorrit klein Braskamp kopte de bal knap binnen. De 1-1 leek ook de ruststand te gaan worden in het zeer matige duel, maar op slag van rust profiteerde Epe opnieuw van een verdedigingsfout van de Markeloers (2-1).

In de tweede helft probeerde de Markeloers met de wind in de rug het tij nog te keren, maar goed voetbal bleek deze middag niet mogelijk. Kansen waren er dan ook bijna niet en in de 85e minuut besliste Epe met de derde treffer het duel definitief. In de blessuretijd scoorde Rutger Wissink nog wel de 3-2 maar die treffer telde alleen nog maar voor de statistiek.