- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Eelco Laarman nieuwe voorzitter motorclub

eelcoHenri Sanderman heeft de voorzittershamer van Motorclub Ons Genoegen tijdens de algemene ledenvergadering gisteravond overgedragen aan Eelco Laarman. Sanderman – zelf ook ooit talentvol op internationaal motorcrossniveau – was de afgelopen 10 jaar voorzitter van Ons Genoegen. Onder zijn voorzitterschap is de rondom de baan met aanleg van ondergrondse infra en de vernieuwde starttoren veel gebeurd, maar zijn er ook veel internationale wedstrijden georganiseerd. Sanderman kreeg evenals nieuwe voorzitter Laarman een staande ovatie van alle leden.

Laarman maakte al deel uit van het bestuur. Zijn passie voor de motorcross en kennis zullen van grote waarde zijn de komende jaren om grote nieuwe initiatieven te ondernemen. Tijdens de ledenvergadering gisteren bij herberg De Pot werd ook de kalender voor de leden bekendgemaakt. Zo zal er dit jaar een Open Bekercross worden georganiseerd op 16 mei en een NK Motorcross op 17 mei. In het weekend van 8 en 9 augustus staat er een topsport evenement op de agenda met op 8 augustus het NK motocross en 9 augustus het Open Nederlands Kampioenschap Motocross.

De ledenvergadering werd afgesloten met een afterparty in het kleine authentieke voorcafé, waar het gesprek ging over de start van het seizoen, het WK motorcross in Qatar aanstaand weekend en de kansen van Herlings, Villopoto, Cairoli en Coldenhof.