- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Al plannen dit weekend?

disco_zwembadSpetterend het weekend in? Ga dan op vrijdagavond discozwemmen bij zwembad De Vijf Heuvels. Het begint om 18.30 uur en duurt tot 20.00 uur. Vrijdagavond vindt ook de laatste toneelvoorstelling van dit jaar van buurtvereniging Herike-Elsen plaats. Het stuk “De baas op visite” wordt opgevoerd. Kijk in onze agenda voor meer informatie en aanmelden.

Voor meer toneelvermaak kunt u ook bij het Stokkum’s Toneel terecht. Dit jaar staat “Bruin Café DD” op het programma. Wilt u dit spektakel meemaken, reserveer dan tijdig kaarten.

Logo_Dubbel-D_2015
Zaterdag wordt het oud papier vanaf 9.00 uur opgehaald in het zuidelijk deel van ons dorp door het Markelo’s Mannenkoor.

Zondag 1 maart vindt er vanaf 14.30 uur het tweede Kapelconcert in St. Mary’s Chapel Weldam plaats. Dit benefietconcert wordt georganiseerd door de Lionsclub Markelo-Lochem Mixed onder auspiciën van Muziek op De Welle, ten bate van de Rode-Kruisbus voor de gemeente Hof van Twente.

Ook op zondag 1 maart is er de maandelijkse lezing van de Wereld van de Wijsheid bij Het Beaufort. Magda Witsiers begint deze middag met het doorgeven van symbolische beelden. Deze middag begint om 14.00 uur. De toegang is gratis maar een vrije gift wordt op prijs gesteld.

Fijn weekend!