Gelijkspel voor heren 1 ZPC De Hof in Doesburg

zpcdehof

zpcdehofHeren 1 van ZPC De Hof trad afgelopen weekend aan tegen de heren van DWV in het zwembad Den Helder te Doesburg. Op voorhand had De Hof de beste papieren om deze wedstrijd te gaan winnen gezien de stand. Echter was het DWV die het openingsdoelpunt maakte. Hierdoor werd De Hof wakker en bogen ze de achterstand om, het eerste kwart afgesloten met een 1-2 voorsprong. DWV bleef aankloppen bij het doel om gelijk te maken. Door goed keeperswerk en een solide verdediging was het De Hof wat uitliep. Daardoor bleven ze het 2e en het 3e kwart met 2 doelpunten verschil voor. In het laatste kwart kwam DWV terug. Ze wisten een 3-6 achterstand te kerenĀ  tot een 6-6 gelijkspel. De Hof blijft vooralsnog ongeslagen echter is het eerste puntenverlies is een feit.

Periode standen 1-2, 2-4, 3-5, 6-6. Doelpunten De Hof: Bart Kerkdijk 3, Ruud Wolff 2, Gerjan Vruwink 1