- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Sportclub Markelo heeft eigen app

FullSizeRenderVoetbalvereniging Sportclub Markelo is een actieve vereniging als het gaat om voetbal, maar ook online timmert de club flink aan de weg. Naast een eigen website en accounts op Facebook en Twitter heeft de club nu ook een eigen app, als eerste in de Hof van Twente en als één van de eerste verenigingen in Oost-Nederland.

De Sportclub Markelo App is een logische stap in deze tijd. De club telt zo’n 750 leden en aangezien vele Nederlanders een smartphone hebben, is het handig om op deze manier te communiceren. De app is gratis te downloaden in de Apple-store en voor Android gebruikers in de Google Playstore. In de app is algemene informatie te vinden over de club, over de wedstrijden, de afgelastingen, het programma, uitslagen en verslagen van gespeelde wedstrijden, zowel voor jeugd als senioren. Dit maakt de app interessant voor leden, maar ook voor niet-leden.

De app is ontwikkeld door de mediacommissie van Sportclub Markelo. Na het downloaden van de app kan de gebruiker zelf aangeven in welke teams hij geïnteresseerd is. Ook meerdere teams kunnen gevolgd worden. Ondanks dat de Sportclub Markelo App slechts enkele weken geleden is geïntroduceerd, is die nu al vaak gedownload door geïnteresseerden. Dit zijn vaak de spelers en ouders, maar ook veel niet-leden van Sportclub Markelo die het een ideale manier vinden om Sportclub Markelo op de voet te volgen.

De app is voor verenigingen breed inzetbaar, zeer actueel en gebruiksvriendelijk. Sportclub Markelo hoopt dat vele sportclubs uit Hof van Twente dit voorbeeld gaan volgen en deze nieuwe vorm van communicatie richting leden en niet-leden ook gaan inzetten. Zoek op “Sportclub Markelo” in de AppeStore of Google Playstore (Android), download gratis deze app en ervaar zelf de vele mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sportclub Markelo via info@sportclubmarkelo.nl.

20141214 app2