- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Beste koffie van Europa voor oud Markeloër Jonathan Teoh

Oud Markeloër Jonathan Teoh heeft met zijn bedrijf Doppio Espresso the Best Coffee Chain Western Continental Europe 2014 in Istanbul gewonnen. Deze awards worden toebedeeld aan bedrijven en individuen voor hun bijdrage aan de Europese koffie- en food-to-go markt en komen tot stand door stemmen van meer van 10.000 executives uit de koffie- en foodindustrie in Europa. De winnaars worden enkel gekozen door mensen werkzaam in de koffie- en foodservice industrie, wat deze award de meest prestigieuze maakt binnen het vakgebied. Naast Doppio Espresso waren onder andere Starbucks, Coffee Company en La Place genomineerd.

jonathan_doppio2

Eigenaren Peter van Eijl en Jonathan Teoh van Doppio Espresso waren enorm blij met deze nominatie: “Dat we voor het tweede opeenvolgende jaar genomineerd zijn, is voor ons een teken dat we als bedrijf en team op de goede weg zijn en een enorme motivatie om door te gaan met prachtige koffies sourcen, branden en maken voor onze gasten. We zijn trots op alle medewerkers, collega’s, franchisenemers en leveranciers die dat mogelijk maken!”

Doppio Espresso is in 2007 in Groningen begonnen en weet via een franchiseformule landelijk steeds meer mensen te bereiken en heeft een behoorlijk netwerk aan winkels op weten te bouwen. Inmiddels zijn zij gegroeid tot een belangrijke  speler op de koffiemarkt. Het winnen van de European Coffee Award komt bovenop de reeds behaalde prijzen: Winnaar AD Koffietest (2008), Jonge Ondernemersprijs (2010), The Belgium Netherlands CoffeeGuide Top 25, Beste Koffieketen (2013) en Publieksprijs (2012 en 2014) Misset Horeca Koffie Top 100, Best Coffee Chain Benelux Allegra (2013).