- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Opgave Kersttoernooi MTV’65

Het Pothoek Kersttoernooi , georganiseerd door tennisvereniging MTV’65, is al jaren één van de gezelligste tennistoernooien in de regio. Voor 2014 lijkt het allemaal nog beter op te worden. Het tapijt in de hal is namelijk vernieuwd en de kantine heeft in de zomerperiode een metamorfose ondergaan. Om deel te nemen aan dit toernooi hoef je geen lid te zijn van een tennisvereniging. Dus een mooie gelegenheid om samen met een familielid, vriend(in), collega of buurtgenoot rondom de kerstdagen te tennissen en wat bij te kletsen rondom het haardvuur.

20141123_kersttoernooi

Dit jaar worden de poulewedstrijden gespeeld van zaterdag 20 tot en met dinsdag 23 december. De halve finales en finales worden gespeeld in het weekend van 27 en 28 december. Dagelijks wordt er gespeeld vanaf 10.00 tot uiterlijk 23.00 uur. Je kunt je inschrijven voor diverse categorien bij de onderdelen Dames Dubbel, Gemengd Dubbel en Heren Dubbel. Schrijf je je in voor de speelsterkte 4, 5 en 6 dan moet je samen met je partner tenminste 40 jaar zijn. Voor de speelsterkte 7 en 8 is dit 60 jaar.

Wil je deelnemen aan dit toernooi dan kun je jezelf (en je partner) opgeven via www.toernooi.nl. Ga vervolgens naar Pothoek 40+ en 60+ kersttoernooi 2014. Aanmelden kan tot en met zaterdag 6 december a.s.