Sneu verlies SC Markelo

20141012 markelo4

Sportclub Markelo wist vandaag opnieuw geen punten te behalen. In een uitstekend duel tegen het hoog geklasseerde Beekbergen verloren de Markeloers met 1-0. Door de vele afwezigen had trainer Leppink zijn mannen twee duidelijke opdrachten meegegeven.  Goed gegroepeerd voetballen en veel strijd leveren. Dat scenario bleek zeker in de eerste helft goed te werken. Ondanks een beter spelende thuisploeg bleef Sportclub Markelo simpel overeind en met een 0-0 stand werd de rust gehaald.

Ook in de tweede helft leek er in de beginfase geen vuiltje aan de lucht voor de ploeg van trainer Arno Leppink, maar een balverlies van de Markeloers in de 65e minuut op het middenveld leverde de toch de voorsprong voor Beekbergen op. Met veel risico ging Sportclub Markelo vervolgens op jacht naar de gelijkmaker, maar het nodige geluk ontbrak vandaag in Beekbergen.  Na afloop waren er wel complimenten, maar opnieuw dus geen punten en zo blijft de ploeg laatste in de derde klasse B.