- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Proef Markelo: culinaire proeverij met glaasje wijn

20130610amuse2

Op zondag 9 november zal Proef Markelo plaats vinden, een culinaire proeverij met bijpassende wijnen. Tussen 12:00 uur en 17:00 uur kunnen gasten zich laten verrassen door de deelnemende restaurants. Gasten krijgen op vertoon van een paspoort bij elk restaurant een klein gerechtje en glas wijn. Zowel de gerechtjes als de wijn zijn representatief voor de keuken, ambiance en stijl van het desbetreffende restaurant. De deelnemende restaurants staan vol enthousiasme klaar om de gasten te laten zien wat ze in huis hebben! Twentse gezelligheid en lekker eten.

20130610amuse2

Proef Markelo is een vervolg op de eerdere gezellige middagen die de deelnemende restaurants onder de noemer “Amusetour” hebben georganiseerd en is daarmee een leuke gelegenheid geworden om zich aan de liefhebbers te presenteren. Gasten krijgen in vogelvlucht een goed beeld van het culinaire horeca aanbod in Markelo

Er zullen 8 restaurants deelnemen. Om de restaurants die in het landelijke buitengebied zijn gelegen te bezoeken zullen er bussen beschikbaar zijn. Binnen de bebouwde kom wandelen de gasten naar de restaurants. Proef Markelo is een ware happening, vrienden en relaties ontmoeten elkaar in de horecazaken of onderweg, waarbij over en weer de ervaringen van de middag worden uitgewisseld.

De start is om 12:00 uur en het eindigt om 17:00 uur. Op het paspoort van de gast staat de startlocatie vermeld. Als gezamenlijke afsluiting is er een dessert in de tent op het Kaasplein. Met de mogelijkheid om nog even te dansen op de afterparty.

De deelnemende restaurants zijn: Hotel Herikerberg, De Poppe, Theehuis De Hoestinkhof, De Haverkamp, ’t Wapen van Markelo, Il Campanile, De Tasca en Bistro de Loep.

Kaarten ( =paspoort ) a € 39,50 per persoon kunt u liefst telefonisch bestellen 06-42784802 of via email: proefmarkelo@gmail.com

Informatie kunt u ook verkrijgen bij de desbetreffende restaurants of via facebook.com/proefmarkelo