- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Welkom bij Vos Autotechniek (adv)

20140909Huurbussen per 10-7

Vos autotechniek is een bedrijf dat een totaal service biedt in al uw auto zaken. Voor zowel bedrijf als particulier. Of het nu gaat om reparatie, onderhoud, aircoservice, storingsdiagnose of voor eventuele autoaanpassingen, Vos Autotechniek regelt het. Zij garanderen korte doorlooptijden, gunstige uurtarieven en zeer ruime openingstijden. Bij reparatie of onderhoud van uw auto regelen zij een gratis leenauto, u betaalt slecht alleen uw eigen brandstof kosten.
Naast alle technische zaken omtrent uw auto heeft Vos Autotechniek regelmatig een interessant aanbod van occasions in alle prijsklassen. Zoekt u een nieuwe of gebruikte auto met de juiste opties, km-stand, kleur, merk, type en een goede prijs? Dat is nu juist waar ze goed in zijn! U vraagt, zij leveren exact de auto die u vraagt! Over garantie en onderhoud hoeft u zich geen zorgen te maken.
Alle auto’s worden rijklaar opgeleverd en met de nodige garanties en de service die net even wat verder gaat.
Ook voor lease of financiering kunt u bij hen terecht in alle mogelijke vormen. Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een afspraak maken dan kunt u bellen. Zij willen u graag en goed helpen.
Ook beschikken zij over eigen autotransport en ze zijn in de mogelijkheid om uw auto op te halen in geval van schade of pech.

Personenbus of personenauto huren:
Heeft u een (bedrijfs) feestje, een uitje of misschien wel een vakantie in het vooruitzicht en bent daarvoor vervoer nodig: Dan bent u bij Vos Autotechniek aan het juiste adres!!
Zij beschikken over vier 9-persoonsbussen en één 7 persoonsauto, die u gemakkelijk overal naartoe rijden, indien u maar over een geldig rijbewijs B beschikt. Het is wettelijk toegestaan met rijbewijs B in een personenbus te rijden.
De huurtarieven:
Personenbussen € 60.- per dag.. km vrij. Personenauto € 50.- per dag.. km vrij.
Inclusief verzekering binnen en buitenland.
U krijgt de bus/auto met volle tank mee en levert deze met volle tank weer in.
Wilt u een bus of auto reserveren dat kan gemakkelijk door te bellen, mailen of online te boeken.
Tel: 0547-276295
Mail: info@vosautotechniek.nl
Online boeken via: www.vosautotechniek.nl/autoverhuur  of
www.9-persoons-bus-huren.nl

De openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 07.30 uur tot 18.00 uur – Zaterdag: 08.00 uur tot 12.30 uur.

U bent van harte welkom bij Vos Autotechniek aan de Spechthorstdwarsweg 2 in Goor.

20140909Huurbussen per 10-7