Bedrijven uur wordt Trap ‘m an party

De vrijdagmiddag van het Dorpsfeest is niet uitsluitend voor de Markelose bedrijven. De laatste jaren komen er steeds meer Markeloers naar de vrijdagmiddag. Ook buurten, vrienden en vriendinnen steken zich steeds meer in gezamelijke T-shirts. Dit juicht het Dorpsfeestbestuur toe. Dit is dan ook de reden om de naam van de vrijdagmiddag aan te passen in “Trap ‘m an party”. Maar het concept zal niet veranderen, de Markelose bedrijven zijn meer dan welkom!! Voor deze vrijdagmiddag staat een nieuwe partyband gereed om de ondernemers en overige gasten in de tent te trakteren op een feest der herkenning. Partyband Heer & Meester is geen onbekende band in Markelo en omstreken. Menig feest luisteren zij in de feestzalen van Markelo al op tijdens diverse evenementen. Kortom de ideale muziek voor een spetterende start van het dorpsfeest.

20130824bedrijvenuur