- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Inschrijving Avond4Daagse geopend

De inschrijving voor de Avond4Daagse die van 21 tot en met 24 mei 2024 georganiseerd wordt door Openluchttheater De Kösterskoele is zojuist geopend. Gedurende de vier avonden van de Avond4Daagse kan er iedere avond een andere route van vijf kilometer rondom Markelo worden gelopen. Voor kinderen die vier avonden te veel vinden, maar wel graag een avond mee willen doen zijn er ook tickets voor één dag beschikbaar. Naast de online ticketverkoop is het ook mogelijk om je in het openluchttheater in de schrijven op de eerste avond voor alle vier dagen of voor een enkele avond op de avond zelf.

De start is iedere avond tussen 18.30 en 19.00 uur vanuit het openluchttheater waar alle deelnemers voor 21.00 uur terug dienen te zijn. Voor een glaasje ranja, water en wat lekkers en gezonds onderweg wordt gezorgd mede dankzij sponsoren.

Op de woensdagavond zullen ook een aantal bewoners van woonzorgcentrum Anholtskamp een deel van de route meelopen. Medewerkers en vrijwilligers van het woonzorgcentrum zullen de bewoners begeleiden. Op vrijdagavond komen de bewoners van Anholtkamp opnieuw in actie. Bij het volgen van de routebordjes kom je de ouderen vanzelf tegen op de route. In samenwerking met de buurtsportcoaches, Gemeente Hof van Twente en Salut gaat de organisatie ook dit jaar voor een gezonde editie! De laatste dag belooft men een mooie finale.