- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Politienieuws week 14/15

Rijden onder invloed alcohol
Een 43-jarige Diepenheimse bestuurder werd op zondagavond 7 april omstreeks 23.30 uur op de Lochemseweg gecontroleerd na een melding over een aanrijding op de A1. Hij zou met zijn auto betrokken zijn geweest bij een botsing met een ander voertuig en de plaats van het ongeval verlaten hebben. Bij de staand houding van de man bleek hij ook onder invloed van alcohol te verkeren. Op het politiebureau blies hij 479 UG/L. Er wordt een proces-verbaal tegen hem opgemaakt. De schade die hij veroorzaakt heeft, zal worden vergoed.

Aantreffen drugsafval
In een bosgebied aan de Driebelterweg is maandag 8 april laat op de middag afval aangetroffen dat mogelijk afkomstig is van een drugslaboratorium. De circa 50 vaten werden door een voorbijganger opgemerkt die hierop de politie in kennis stelde. Deze heeft ter plaatse in samenwerking met de Milieu- en Omgevingsdienst onderzoek verricht. De vaten zijn door een bergingsbedrijf verwijderd. De politie vraagt aan een ieder die mogelijk iets heeft gezien wat met deze dump te maken kan hebben zich te melden via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Vermeld hierbij het nummer 2024159957.

Inbraak schuur
Tussen maandag 8 en woensdag 10 april is er ingebroken in een schuur nabij een chalet, gelegen aan de Holterweg. Hierbij is een hogedrukreiniger weggenomen. Er is aangifte gedaan van de diefstal.