- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Tweede leven voor spullen door Kringloopwinkel

De Kringloopwinkel van de Martinuskerk aan het Pastoriepad is elke week geopend op donderdag van 9.30 tot 12.30 uur en zaterdag van 9.30 tot 13.00 uur. Wat veel mensen wellicht niet weten is dat deze winkel volledig gerund wordt door vrijwilligers en de opbrengst voor 100% ten goede komt aan de instandhouding van de Martinuskerk. In de keuken staat er altijd een kopje koffie of thee voor u klaar en is er altijd wel een luisterend oor. De winkel gaat met haar tijd mee want afrekenen kan zoals u wilt contant maar ook door middel van een pinbetaling. 

De winkel is ingericht met verschillende hoeken waarin curiosa, kleine meubelen, tafels en stoelen, zomer- en huishoudelijke artikelen, elektra en gereedschap en linnengoed wordt aangeboden. De speelgoedafdeling  biedt voor kinderen een ruim aanbod. Het totale aanbod varieert wekelijks doordat er telkens spullen worden binnengebracht.

Tijdens openingstijden of op afspraak (telefonisch 06-11951057)  is het namelijk mogelijk om uw overtollige goederen aan te bieden aan de Kringloopwinkel. Hier hangen wel een aantal voorwaarden aan vast. Het moet er uiteraard goed uitzien en verkoopbaar zijn en voor elektrische apparaten geldt dat deze nog moeten functioneren. De Kringloopwinkel neemt geen bankstellen, kleding en witgoed zoals koelkasten en diepvriezers in als ook geen oude audio- en computerapparatuur.

“Vanzelfsprekend is het niet de bedoeling om zonder overleg spullen voor de deur neer te zetten. Dit kan in bijzondere gevallen alleen na overleg”, geeft Henk Zandman aan namens het bestuur van de Kringloopwinkel Martinuskerk.