- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Loting 1e speelronde Biljartkoning(in) 2024 bekend

Volgende week barst de strijd los waarbij 141 Markelose biljarters een gooi doen naar de felbegeerde titel Biljartkoning 2024. Alle deelnemers hebben vanavond het speelschema in hun mail ontvangen. Biljartkoning Stef Klein Wassink gaat zijn titel natuurlijk met hand en tand verdedigen en treft op dinsdag 9 april Teun Woertman op het groene biljartlaken bij Café Vennebekken. 

De loting voor de eerste speelronde is ook online te bekijken. Mocht men het speelschema vanavond niet hebben ontvangen en heb je je wel opgegeven voor het toernooi, neem dan even contact op met de biljartcommissie door een mail te sturen aan biljarten@dorpsfeestmarkelo.nl. Rudy Lodeweges: “Staat je naam niet in het speelschema en wil je toch meedoen of dacht je dat je je  had opgegeven en dat blijkt niet zo te zijn. Meld je door een mail aan de biljartcommissie te sturen”.

De eerste ronde van het speelschema wordt gespeeld op dinsdag 9, woensdag 10 en donderdag 11 april bij De Haverkamp, Café Vennebekken en Grandcafé de Kroon en starten om 19.30 uur. De grote finale avond vindt dit jaar plaats op donderdagavond 22 augustus in de grote zaal bij De Haverkamp.