- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Diefstal fietsen uit schuur

Aan de A. ten Hovestraat is woensdag 27 maart rond 01.30 uur een inbraak in een schuur gepleegd. Onbekende personen hebben het slot geforceerd en twee elektrische fietsen weggenomen. De fietstassen die op de fietsen zaten, zijn in de buurt van de tennisvereniging teruggevonden. Men heeft aangifte gedaan van de diefstal. De politie vraagt eventuele getuigen zich te melden die in de genoemde tijd iets verdachts hebben gezien in de buurt van de plaats delict.  Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen met 0900-8844.Kentekenfraude
Op de Holterweg werd vrijdagavond 22 maart omstreeks 21.00 uur een bestuurder van een voertuig met buitenlands kenteken gecontroleerd. Uit de systeeminformatie bleek dat de eigenaar het kenteken niet op tijd had overgezet. Na 185 dagen dient deze naar een Nederlands kenteken te worden gewisseld. De bestuurder heeft een proces-verbaal gekregen en moet binnen 14 dagen de zaken geregeld hebben.

Snelheidscontrole
Op de Rondweg is maandag 25 maart tussen 08.00 en 16.30 uur gecontroleerd op snelheid. Hierbij zijn 1.364 voertuigen gepasseerd, waarvan er 143 te hard reden. Op deze weg geldt een maximumsnelheid van 80 km/u.  De hoogst gemeten snelheid betrof 123 km/u. De overtreders kunnen een proces-verbaal op de deurmat verwachten.