SC Markelo verliest in Gaanderen

Sportclub Markelo heeft vanmiddag op bezoek bij VVG’25 met 5-2 verloren. Na een kwartier spelen kwam de ploeg van Thijs Houwing op een 1-0 achterstand. Voor de thuisploeg was Alexander Megens trefzeker. Ondanks het tegendoelpunt raakte Sportclub Markelo niet in de war en kwam het in de 36e minuut weer op gelijke hoogte. Marcio Kok tekende voor de 1-1. Dit leek ook de ruststand te worden maar op slag van rust kreeg Sportclub Markelo een tik te verwerken. Bion Venhoeven zette VVG’25 in de 45e minuut op een 2-1 voorsprong waardoor Sportclub Markelo met een achterstand de rust in ging. Na tien minuten spelen in de tweede helft leek Thom van Swaaij de wedstrijd te beslissen door de 3-1 binnen te schieten. Echter zorgde Miquel Schippers enkele minuten later weer voor de 3-2. Toch leek daarna het verzet van Sportclub Markelo gebroken. Tien minuten voor tijd liep VVG’25 alsnog verder uit, door doelpunten van Dani Lankveld en Yannis Megens, werd het uiteindelijk 5-2. Kort voor tijd kwam Sportclub Markelo ook nog eens met tien man te staan nadat verdediger Ivar Meengs met direct rood van het veld werd gestuurd. Kortom een teleurstellende middag voor Sportclub Markelo dat zijn meerdere moest erkennen aan VVG’25. Volgende week zondag 24 maart speelt Sportclub Markelo een thuiswedstrijd tegen DCS uit Zevenaar. De aftrap aan de Endemansdijk is dan om 14:00 uur. Naast de wedstrijd van het eerste elftal staat dan ook weer de jaarlijkse Paasbazar op het programma.