- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Samenwerking tussen BEWEEG. boutique gym en Fysiotherapie Markelo

BEWEEG. boutique gym gaat haar samenwerking met Fysiotherapie Markelo versterken, met als doel het bevorderen van vitaliteit bij mensen van 60 jaar en ouder. In deze tijd waarin het handhaven van een actieve levensstijl van cruciaal belang is, biedt deze unieke samenwerking een uitgebreid programma voor degenen die streven naar voortdurende beweging en een leven vol vitaliteit.

Specifieke 60+ trainingen:
Fysiotherapie Markelo zal voorafgaand aan de trainingen een grondige scan uitvoeren om potentiële klachten te identificeren en gepersonaliseerde behandelplannen op te stellen. Dit zorgt ervoor dat elk individu de juiste begeleiding krijgt om veilig en effectief te trainen in groepsverband.

Als onderdeel van dit initiatief zal BEWEEG. op maandag en donderdag van 15.15 tot 16.15 uur, en op woensdag en vrijdag van 10:00 tot 11:00 uur, speciaal ingerichte trainingssessies aanbieden die zijn afgestemd op de behoeften van deze 60-plussers. Het ervaren team staat klaar aan de Prinses Irenestraat in Markelo om de deelnemers te begeleiden en te ondersteunen bij het bereiken van hun individuele doelen. “Met deze samenwerking willen we een omgeving creëren waarin mensen van 60 jaar en ouder zich gesteund voelen om actief te blijven en hun gezondheid te verbeteren,” aldus Wes Boriglione eigenaar van BEWEEG. “We geloven sterk in de kracht en zetten bewegen in als middel om je fit, goed en vitaal te (blijven) voelen.”

Deze trainingssessies zijn beschikbaar voor slechts €12,50 per les, en bieden een waardevolle gelegenheid voor degenen die streven naar een actieve en gezonde levensstijl. Deelname is flexibel per les mogelijk, ongeacht of u eenmalig of meerdere keren per week wenst deel te nemen.

Beschikbare tijden:
Maandag 15.15 uur
Woensdag 10:00 uur
Donderdag 15:15 uur
Vrijdag 10:00 uur

Meer informatie nodig óf aanmelden kan via BEWEEG.: telefoonnummer 06-15 00 61 90 of info@beweegboutiquegym.nl