- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Thema Trekkingsavond Dorpsfeest Markelo

Na het succes van de jubileumeditie van vorig jaar staat ook in 2024 de optocht tijdens Dorpsfeest Markelo weer op het programma. Met als streven om de aankomende editie minstens zo indrukwekkend, bijzonder en spectaculair te maken als de vorige, wordt op vrijdag 9 februari de inmiddels traditionele Thema Trekkingsavond gehouden. Gedurende deze avond bij Zalencentrum De Haverkamp wordt het thema voor de optocht van 2024 onthuld.

De optochtcommissie van Dorpsfeest Markelo geeft aan dat het een meer dan gezellige avond belooft te worden, waarbij spel & muziek aanwezig zullen zijn. Om de sfeer tijdens de Thematrekking te verhogen vraagt de optochtcommissie aan alle aanwezigen om vooral iets geks op te zetten of aan te trekken.

De optocht kan niet zonder alle wagenbouwers, loopgroepen, verenigingen en buurten en nodigt daarom ook al deze mensen uit om te komen. “Mochten jullie daarnaast nog andere mensen kennen die graag kennis willen maken met het optocht-gebeuren of zelfs al graag mee willen doen, neem ze mee! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd en hoe mooier de optocht gaat worden”, geeft de optochtcommissie enthousiast aan.

Meld je vóór 31 januari aan voor de Thema trekkingsavond door een e-mail te sturen naar optocht@dorpsfeestmarkelo.nl of een WhatsApp-bericht naar Kim Groot Roessink (06-25348172).

Dorpsfeest Markelo vindt dit jaar plaats van donderdag 22 augustus tot en met zondag 25 augustus. De optocht staat zoals altijd op de zondagmiddag op het programma van het Dorpsfeest Markelo.