- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Zonnige zevende editie Hof van Twente Triathlon

Zwembad de Vijf Heuvels en Openluchtheater de Kösterskoele waren vandaag het decor voor de zevende editie van de Hof van Twente Triathlon. De organisatie kan terugkijken op een geslaagde dag onder een stralende zon. Door iets meer dan 300 deelnemers werden verschillende categorieën afgelegd, van jeugdraces tot individuele en teamuitdagingen. De triatlon begon met de jeugdraces, waarin de jonge deelnemers hun sportieve vaardigheden toonden in twee rubrieken. Daarna volgden de individuele starts van de 1/8 triatlon voor volwassenen, waarbij de deelnemers zwemmen, fietsen en hardlopen als onderdeel van de uitdagende wedstrijd voltooiden. Ten slotte werd het sportevenement afgesloten met de estafette, waarbij de teamleden elk een onderdeel van de 1/8 triatlon voor hun rekening namen.

De stralende zon en de toegewijde inzet van de vele vrijwilligers droegen bij aan de positieve sfeer van de dag. De organisatie bedankt alle vrijwilligers voor hun enorme inzet en bijdrage aan het succes van de zevende editie van de Hof van Twente Triathlon. Binnenkort zullen de uitslagen van deze editie van de Hof van Twente Triathlon beschikbaar zijn op de officiële website van het sportevenement.
De Hof van Twente Triathlon blijft een belangrijk sportevenement in de regio en biedt deelnemers de kans om hun grenzen te verleggen en hun sportieve prestaties te verbeteren. De organisatie kijkt nu al weer uit naar de volgende editie van de triatlon, waarbij ze hopen op een nog grotere betrokkenheid en deelname van sporters uit de hele regio.