- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Wie verdient de Hoffelijkheidsprijs 2023?

HofMarketing viert haar 5-jarig jubileum en dat betekent feest! In het lustrumjaar mag de Hoffelijkheidsprijs die zich richt op positieve ontwikkelingen in Hof van Twente niet ontbreken. Ken je iemand, een vereniging, buurt of bedrijf dat zich onderscheidt door een extra stapje te zetten voor anderen? Dan is dit het moment om diegene voor te dragen! Er zijn vier categorieën waarin nominaties mogelijk zijn: Wonen, Werken, Recreëren en De Held van de Hof.

Je kunt tot 23 juni 2023 één of meerdere kandidaten aandragen per categorie. Heeft je buur, buurt, wijk of straat iets bijzonders gedaan of een geweldig buurtinitiatief opgezet? Wie is volgens jou de beste werkgever van het jaar en waarom? Welke persoon of organisatie heeft op toeristisch vlak waardevolle toevoegingen gedaan voor bezoekers van Hof van Twente? En wie beschouw je als de ultieme Held van de Hof en waarom?

Draag je held(en) aan via het online formulier van HofMarketing. Vergeet niet te motiveren waarom jouw nominatie een Hoffelijkheidsprijs verdient. Een vakjury selecteert drie genomineerden per categorie uit alle inzendingen. Daarna kan er worden gestemd en bepaald de uitslag samen met de jury de uiteindelijke winnaars. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens een feestelijke avond op donderdag 28 september in ’t Hoogspel in Delden.