- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Primeur voor Avond4Daagse Markelo

Met een prachtige route over de Herikerberg werd vanavond de Avond4Daagse afgesloten maar niet voordat de deelnemers door familie en/of vrienden werden opgewacht bij de finish met bloemen en cadeautjes. De organisatie kan terug kijken op een geslaagde editie waarbij een recordaantal deelnemers onder geweldig weersomstandigheden deelnamen. Een editie die een primeur heeft in de Hof van Twente vanwege de nadruk op het organiseren van een gezond evenement.

De Kosterskoele organiseerde de Avond4Daagse dit jaar in samenwerking met Salut, buurtsportcoaches en Hof Actief. Wethouder Hannie Rohaan reikte vanavond bij de start samen met Henk Abels, coƶrdinator preventieakkoord (Salut) aan de bestuursleden Linda Rijssemus, Miranda Heuvel, Rinneke Eertink en Jolien Brok medailles en een oorkonde uit, als blijk van waardering dat de organisatie gewerkt heeft aan een gezondere Avond4Daagse. Tijdens alle wandelavonden werd extra fruit uitgedeeld en waren er extra watertappunten waar de deelnemers hun gratis gekregen waterbidon konden bijvullen.

Al met al lijkt deze editie van de Avond4Daagse een groot succes te zijn geweest, met een prachtige route, geweldige weersomstandigheden, een recordaantal deelnemers en een focus op gezondheid. De organisatie kan trots zijn op het bereiken van deze mijlpalen en op het creƫren van een geslaagde Avond4Daagse 2023.