- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Week vol activiteiten bij Anholtskamp

Van maandag 5 juni tot en met vrijdag 9 juni worden er verschillende activiteiten op Anholtskamp georganiseerd om geld in te zamelen voor een vernieuwde inrichting van de Koekoekszaal. De opbrengst van deze week zal gebruikt worden om deze zaal een frisse uitstraling te geven. Naast de festiviteiten kunnen mensen ook vrijwillig een bijdrage schenken om het project te steunen. “Voor de coronaperiode werd er elk jaar een feestweek georganiseerd. We zijn dan ook blij om dit met elkaar na lange tijd weer te kunnen organiseren”, vertelt de organisatie.

De activiteitenweek gaat van start op maandag 5 juni met een gezamenlijke bewegingsactiviteit op muziek. Mensen worden uitgenodigd om samen te komen en in een energieke sfeer de week fanatiek te beginnen. Later op de dag zal het treintje Bello de deelnemers door Markelo rijden, wat zorgt voor een gezellige en ontspannen middag.

Op woensdag 7 juni staat er een buitenevenement gepland waarbij inwoners van Markelo van harte welkom zijn. Een middag boordevol plezier voor jong en oud. Vanaf 14.00 uur zijn er diverse activiteiten te beleven, zoals een kinderboerderij en schminken. Daarnaast kunnen bezoekers genieten van koffie, ijs en patat, die ter plaatse te koop zullen zijn. Bovendien worden er loten verkocht, waarbij prachtige prijzen te winnen zijn. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door talrijke winkels en ondernemers uit Markelo en omgeving. Iedereen, zowel uit Markelo als de nabije omgeving, is van harte uitgenodigd om deze middag bij te wonen en een bijdrage te leveren aan het goede doel. Voor degenen die deelnemen aan de activiteitenweek wordt vriendelijk verzocht om contant geld mee te nemen voor betalingen.

Op vrijdag 9 juni wordt de week afgesloten met familie van de bewoners van Anholtskamp met een gezellige dag vol ouderwetse Hollandse spellen en een heerlijke barbecue.  De organisatoren benadrukken dat alle opbrengsten van de week volledig ten goede zullen komen aan de inrichting van de Koekoekszaal. Om dit doel te bereiken, zijn vrijwillige giften van harte welkom. Dit is een uitgelezen kans voor iedereen die het project een warm hart toedraagt om bij te dragen aan het creëren van een prachtige en gastvrije ruimte.