- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Route dag 2 Avond4Daagse

Tijdens de Avond4Daagse publiceren we in overleg met de organisatie aan het eind van de middag alvast de route voor de wandelroute van die avond. De start van de Avond4Daagse 2023 in Markelo mocht rekenen op 500 deelnemers. Het is mogelijk om een of meerdere dagen deel te nemen. Bij het startpunt in openluchttheater de Kosterskoele kunt u zich elke avond inschrijven. Vanaf 18.30 uur kunt u vanavond starten aan de 2e avond van de Avond4Daagse Markelo.

Gisteravond vond de aftrap plaats van de avond4daagse in Markelo, en het bleek een succesvolle eerste dag. De weergoden waren de wandelaars gunstig gezind, met ideaal wandelweer dat zorgde voor een aangename sfeer. Maar liefst 500 enthousiaste deelnemers startte vanuit de Kösterskoele, waarvan het overgrote merendeel zich vooraf online had ingeschreven.

De route van de Avond4Daagse ging vanuit de Kosterskoele richting De Esch en van daaruit richting de Zonneweg. Daar stond een ravitaillering-post waar Salut zorgde voor drinkwater en fruit, een gezonde oppepper voor de veelal jonge wandelaars. Ook de vrijwilligers van de EHBO waren paraat, maar hadden gelukkig niet veel anders te doen dan genieten van de enthousiaste jeugd.

De route werd vervolgens vervolgd over de Markeloseberg. De Markeloseberg, bekend om zijn glooiende heuvels en groene landschap, bood de wandelaars een adembenemend uitzicht op het omliggende gebied. De komende dagen zullen de deelnemers genieten van verschillende routes en de prachtige omgeving van Markelo verkennen. Met elke stap komen ze dichter bij het voltooien van hun persoonlijke uitdaging van vier dagen wandelen. De avond4daagse in Markelo belooft niet alleen fysieke inspanning, maar ook gezelligheid en saamhorigheid.

Sfeerimpressie van de 1e dag: