- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Eerste lustrum voor ZZP Hof van Twente

ZZP Hof van Twente viert dit jaar haar eerste lustrum. Het is alweer vijf jaar geleden dat een groep ondernemers besloot om zich als ZZP’ers, gevestigd in de gemeente Hof van Twente, te verenigen. Ellen te Riele: “Als zelfstandigen hebben we elkaar écht weten te vinden in die tijd. We delen kennis en ervaring als ondernemers en weten elkaar op basis daarvan ook te adviseren en te inspireren. Zowel online als offline, bij mooie bijeenkomsten en interessante bedrijfsbezoeken”. De eerste activiteit die deze zomer op de agenda van de ZZP Hof van Twente staat is een BBQ in Markelo. 

Op donderdagmiddag 15 juni gaat ZZP Hof van Twente netwerken in de buitenlucht. Wandelen door de bossen, ondertussen klootschieten en aansluitend gezellig barbecueën. Wat het ondernemersnetwerk ZZP Hof van Twente betreft, is dit dé tijd van het jaar om elkaar te ontmoeten, te inspireren en bij te praten. Bestuurslid Anneke Nijkamp: “Ik ken het buitengebied van Markelo goed omdat ik er zelf al jaren met veel plezier woon en werk. Fijn om hier binnenkort de leden van ons netwerk weer te spreken, maar ik zie ook uit naar kennismaking met ZZP’ers die voor het eerst komen om te ontdekken of ZZP Hof van Twente bij hen past”.

Het programma start donderdag 15 juni om 16.00 uur bij Bistro De Hoeve aan de Hogedijk 8 in Markelo. Na de ontvangst staat een parcours klootschieten op de planning waarna de BBQ wordt aangestoken. ZZP’ers die wonen en/of werken in de gemeente Hof van Twente kunnen deelnemen en tevens kennismaken met ZZP Hof van Twente. De 1e keer is gratis, daarna kun je deelnemen aan de activiteiten wanneer je lid bent. Aanmelden kan door een mail te sturen aan info@zzphofvantwente.nl vóór maandag 12 juni.