Vacature: Technisch operator

Candur BV is een jong en innovatief bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en productie van kunststof rieten dakbedekking in Nederland. Onder de merknaam Candur is het bedrijf inmiddels een meer dan serieus alternatief voor het traditionele natuurrieten dak. Candur geeft een dak de uitstraling van natuurriet, maar dan met de voordelen van kunststof: vlamdovend, rotvrij, onderhoudsarm en een lange levensduur. Voor haar productiefaciliteit in Markelo is Candur op zoek naar een:

ENTHOUSIASTE FULLTIME TEAMSPELER (Technische operator)

Tijdens productie moet je de vol automatische extrusie lijn controleren en bijsturen waar nodig. Dat begint bij de grondstoffen en eindigt bij de ingepakte pallets die uit de lijn komen rollen. 95% van de voorbijkomende storingen lossen we zelf op, en ook het onderhoud en bijwerken van de matrijzen en andere machines hoort daarbij. Maar ook het laden en lossen van vrachtwagens is onderdeel van de werkzaamheden.
Heb jij de kennis en ervaring van extruders, en robotica? En heb je gevoel voor techniek, en sleutel je ook graag aan dingen? Dan zoekt

Candur jou! In een vrijblijvend gesprek kunnen ze je alle facetten van het werk laten zien en uitleggen. En misschien kunnen jullie bepaalde onderdelen samen nog wel beter maken dan het nu is.

Bij Candur werken ze momenteel nog in een dagdienst maar gaan naar een 2 ploegen systeem toe.

Voor meer info over Candur: candur.nl