SC Markelo steelt punt in Olst

Vanavond speelde Sportclub Markelo het restant van de wedstrijd tegen Overwetering. Eerder dit seizoen werd de wedstrijd bij een 1-1 tussenstand gestaakt na 45 minuten. Daardoor reisden de zwart-witten vanavond af naar Olst om nog de resterende 45 minuten uit te spelen. Sportclub Markelo kwam in de 75e minuut wederom op achterstand. Dit keer was het Dennis Willems die Overwetering op een 2-1 voorsprong zette. Dit was een verdiende voorsprong voor de ploeg uit Olst. Sportclub Markelo kon vervolgens net als op 6 november de achtervolging in. Uiteindelijk wist de ploeg van Rutger Kats in de slotminuten van de wedstrijd nog een punt te stelen. Sportclub Markelo kreeg in blessuretijd een strafschop toegekend die werd binnengeschoten door René Kuijpers. Met deze 2-2 eindstand neemt Sportclub Markelo een punt mee uit Olst en is het nu op doelsaldo koploper van de 3e Klasse D. Aankomend weekend gaat Sportclub Markelo op bezoek bij ABS. De aftrap in Bathmen is om 14:00 uur.