- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Erediensten in de Martinuskerk

Nu bijna alles weer opengaat, blijft de Martinuskerk niet achter. Vanaf aanstaande zondag 30 januari bent u weer van harte welkom om de erediensten fysiek bij te wonen.  Met het oog op de nog geldende 1,5 meter maatregel wordt het erg gewaardeerd als u zich vooraf aanmeldt. Bij binnenkomst wordt u verzocht om een mondkapje te dragen en uw handen te desinfecteren, daarna wordt u door een van onze gastvrouwen naar uw plek gebracht. Eenmaal op uw plaats mag het mondkapje af, bij het verlaten van de kerk wordt u verzocht om het mondkapje weer te dragen. Als u op het laatste moment bedenkt om naar de kerk te komen, bent u uiteraard ook van harte welkom, uw naam wordt dan ter plekke genoteerd.

Na de dienst bent u op vertoon van uw Nederlandse coronatoegangsbewijs van harte welkom in de Martinushof voor een kopje koffie of thee. Aanmelden voor de kerkdiensten kan via telefoonnummer 06-57511169.

De Martinushof is weer toegankelijk voor koorrepetities, vergaderingen of bijeenkomsten, wel wordt ook hier nog de verplichte 1,5 meter afstand tot elkaar gehandhaafd en dient u uw CTB te tonen. Op donderdagochtend kunt u ook weer terecht in de huiskamer voor een kopje koffie of om gezellig bij te praten.