SC Markelo blijft ongeslagen

Na drie overwinningen op rij wist Sportclub Markelo vandaag ook VV Rietmolen aan de zegekar te binden. De Markeloërs begonnen uitstekend aan de wedstrijd en wisten in de beginfase vanuit goed voetballend spel drie open kansen te creëren. Echter bleven deze nog onbenut. Na tien minuten spelen was het wel raak. Aanvaller Miquel Schippers wist de ban te breken. De aanvaller schoot de bal onberispelijk in de kruising. Ondanks de goede beginfase en de vroege voorsprong werd het spel van de zwart-witten steeds slechter, waardoor de bezoekers uit Rietmolen geloof kregen in een resultaat. Na ruim een uur spelen werd een harde overtreding op René Kuijpers bestraft met rood en moesten de bezoekers verder spelen met 10 man. Maar ook met één man meer speelde de thuisclub een belabberde tweede helft. Het creëerde weinig kansen waardoor het tot de laatste minuut spannend bleef.

Rietmolen bleef de bal naar voren pompen, maar doelman Ruben Olminkhof  liet wederom zien dat hij niet te passeren was. De 1-0 voorsprong werd uiteindelijk over de streep getrokken waardoor de zwaar bevochten overwinning een feit was. Sportclub Markelo gaat door de overwinning alleen aan de leiding in de 4e Klasse B. Volgende week gaat men op bezoek bij VV Diepenheim, waar om 14:00 uur wordt afgetrapt.