- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Politienieuws week 37

Een inwoner van Markelo kwam op maandag 13 september bedrogen uit nadat hij via Marktplaats goederen had besteld. Toen het reeds betaalde product opgehaald werd, bleek men op het opgegeven adres van niets te weten. De onfortuinlijke klant heeft aangifte gedaan van oplichting.

Rijden onder invloed
Aan de Haaksbergerweg bleek op maandagavond 13 september een bestuurder van een snorfiets te rijden onder invloed van drugs. De eerste test op straat gaf aan dat de man positief testte op THC en amfetamine. Een bloedonderzoek moet uitwijzen hoeveel van deze stoffen in zijn systeem zat.

Aanrijding Stationsweg
Op donderdag 16 september is bij een aanrijding tussen twee voertuigen op de Stationsweg schade ontstaan. Beide partijen zijn er met de tussenkomst van de politie samen uitgekomen en hebben de zaken op papier geregeld.

Snelheidscontrole Haaksbergerweg
Op de Haaksbergerweg is op vrijdag 17 september tussen 08.00 uur en 17.30 uur een radarcontrole gehouden. Hieruit bleken van de 2.047 passanten er 26 te hard te hebben gereden. De hoogst gemeten snelheid betrof 98 km/u, daar waar 80 km/u de maximale snelheid is.