- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Gezondheidsmarkt bij WY.Fysiotherapie

Tijdens de gezondheidsmarkt op 10 september kunt u tussen 16.00 tot 19.00 uur kennismaken met alle verschillende specialismes die aanwezig zijn bij WY.Fysiotherapie aan de Holterweg 1 in Markelo. Binnen de praktijk zijn de volgende disciplines aanwezig op de gezondheidsmarkt: fysiotherapeuten van WY.Fysiotherapie, huidtherapeut van Dermedicare, diëtiste van Eet en Leefstijl, ergotherapeuten van Ergotherapie Hof van Twente, handtherapeut van Centrum voor Fysiotherapie en kinderfysiotherapie en een specialiste in hormonen van Care for Women. Op de gezondheidsmarkt kunt u daarnaast kennismaken met meerdere onderdelen en mogelijkheden welke binnen de praktijk aangeboden worden.

Fysiotherapeuten zullen tijdens de gezondheidsmarkt een aantal verschillende workshops verzorgen. Onder andere over het voorkomen van valpartijen. (Valpreventie: 16.30 uur), een workshop ademhalen en bewegen (17.30 uur) en een workshop Mindfulness (18.30 uur). Daarnaast kun je bij de huidtherapeut een afspraak maken voor een gratis huidanalyse met de Observ®. Ook kan de diëtiste je lichaamssamenstelling bepalen door het meten van je vet- en spiermassa en kan ze je gewicht en taille meten. Of misschien wil je ervaren hoe het is om in een scootmobiel te rijden? De ergotherapeut neemt een scootmobiel mee, waarin je een proefritje kan maken. De handtherapeut laat je zien welke oefeningen je kunt doen voor handklachten. En de specialiste in hormonen kan verschillende gezondheidsmetingen doen zoals je bloeddruk of bloedsuiker meten.

Op deze manier kan er kennis gemaakt worden met de verschillende medewerkers, maar kunnen er ook op een laagdrempelige manier vragen gesteld worden. Voor elke bezoeker staat er een leuke goodiebag klaar. Daarnaast gaat WY.Fysiotherapie ook van start om je kennis te laten maken met ‘de Proeverij’! Wil je weten wat het is? Bezoek dan op 10 september de gezondheidsmarkt.