- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Geen Dorpsfeest wel feestgevoel

Wie dit weekend het centrum van Markelo aandeed kreeg ondanks een andere invulling, toch een beetje feestgevoel over zich. De oliebollenkraam, de kermis en de horeca met de uitbreiding van de terrassen zorgden toch voor een speciaal sfeertje in dit laatste weekend van augustus. Entertainment werd volop geboden en gaf de bezoekers de kans om een feestje te vieren. Een flink aantal ondernemers heeft dit weekend hun best gedaan om een aangepaste invulling te geven aan dit voor Markelo bijzondere weekend.

Gezelligheid
Naast de horeca waren er meerdere ondernemers die op enige wijze insprongen om iets aan te bieden en het weekend een speciaal tintje te geven. Buren, vrienden, familie en collega’s zochten elkaar op om toch met elkaar een gezellige middag en/of avond te hebben in dit weekend. Zo werd in menige tuin de barbecue dit weekend aangestoken en genoten van een koel drankje op de eigen tuinstoel weliswaar tussen buitjes door.

Kermis
Voor de kinderen was er vertier op de kermis. Voor de jongste jeugd maar ook voor de wat oudere jeugd waren er vanaf afgelopen woensdag tot zondagavond 21.00 uur verschillende attracties opgesteld. Ook de oliebollenkraam mocht op veel klandizie rekenen.

Dorpsfeest Markelo 2022
Hilko en Ceciel gaven in de live uitzending van Hofstreek op het Kaasplein aan als bestuur van stichting Dorpsfeest Markelo met alle commissies zo snel mogelijk de draad op te gaan pakken en de organisatie te starten voor Dorpsfeest Markelo op 26, 27 en 28 augustus 2022.