Vacature: redactielid Maarkelsnieuws

De redactie van Maarkelsnieuws is per direct op zoek naar versterking.

Wie zoeken wij?
We zoeken iemand die in Markelo woont en het leuk vindt om verslag te doen van wat er in ons dorp gebeurt. Van onze toekomstige collega verwachten we dat hij of zij, samen met de andere redactieleden, op zoek gaat naar nieuws over en voor Markelo. Daarnaast gaan redactieleden op pad naar evenementen om daar verslag van te doen. Het liefst willen we iemand aan de redactie toevoegen die een journalistieke achtergrond heeft, maar feeling met Markelo en betrokkenheid bij verenigingen is belangrijker. Man of vrouw, jong of oud, dat maakt ons eigenlijk niets uit.

Wat krijg je ervoor terug?
Als je het leuk vindt om nieuws te brengen over en voor Markelo, dan is dit misschien iets voor jou. Je komt als redactielid op veel verschillende plaatsen, ontmoet veel mensen en bent vaak als eerste op de hoogte van belangrijke gebeurtenissen in het dorp. Na 10 jaar is Maarkelsnieuws voor veel mensen dé manier om dagelijks op de hoogte te blijven van alles wat er gebeurt. Een uitdaging dus om samen met de overige redactieleden lokaal nieuws te verzamelen en te publiceren. Als dit je aanspreekt, is dit wellicht iets voor jou.

Lijkt het je wat?
Dat zou mooi zijn. Stuur in dat geval een mail naar de redactie, met je motivatie en ervaring. Nog even voor de duidelijkheid: redactiewerk is vrijwillig, maar niet vrijblijvend, er wordt van je verwacht dat je regelmatig voor Maarkelsnieuws aan het werk bent.