- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Mark en Sandra Koningspaar 2021

Bij ’t Wapen van Markelo zijn vanavond zinderende finalepartijen gespeeld in strijd om de felbegeerde biljarttitels. Sandra Stokreef en Mark Mensink wisten de zenuwen in bedwang te houden en de eervolle titels Biljartkoningin en Biljartkoning 2021 op hun naam te schrijven. Laura Kok en Johan Scholte in ’t Hoff huldigden hun opvolgers en wensten hun veel plezier toe in het komende jaar. “Wij hebben genoten”, waren Johan en Laura het eens aan het eind van de avond. Twee jaar hebben zij mogen genieten van de eervolle titels. Marit Nijland feliciteerde alle finalespelers en gaf aan dat er een mooi toernooi is gespeeld.

De biljartcommissie die naast Marit bestaat uit Rudy, Eddy en Maike werd dit toernooi bijgestaan door Twan van der Schoot. Twan neemt de plek binnen de biljartcommissie over van Eddy die dit jaar afscheid neemt. Deze aanvulling was bijzonder welkom gezien dat de voorzitter Rudy Lodeweges vanwege ziekte,  thuis de finalepartijen moest volgen. Toch droeg hij zijn steentje op afstand bij. “Ik ben trots dat we dit als commissie in samenwerking met de lokale horecagelegenheden in korte termijn, met veel deelnemers en onder strikte voorwaarden toch hebben weten te organiseren”, reageerde Rudy na afloop van de avond.

Voor ’t Wapen van Markelo betekende de finale van het toernooi, ook het afscheid van het biljartlaken. Door de keuze van een andere invulling van het café, wordt het biljart binnenkort verwijderd. Namens de biljartcommissie bedankte Marit ’t Wapen van Markelo voor de geweldige samenwerking in de afgelopen jaren.