- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Hofstreek dit weekend live vanaf Kaasplein

 

Hofstreek Omroep heeft dit weekend haar mobiele studio opgebouwd op het Kaasplein om vanuit daar live verslag te doen van de festiviteiten in Markelo en kermis in het centrum. Zo peilen Hans van Middendorp en Rick Wessels vanmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur geheel volgens Dorpsfeestradiotraditie de sfeer in Markelo, waarbij diverse gasten aan bod zullen komen. Dit jaar doen ze dat samen met verslaggever Oene Loonstra, die vanmiddag per fiets door Markelo zal gaan met zijn reportofoon. Na Hans en Rick is er een speciale editie van E8 radio te horen waar het presentatieteam met oud-Markeloër Theo Hakkert, Bert van den Berg en Bert Janssen onder meer Ben Lansink, Anita Bolink en Eric Dollekamp ontvangen.

Morgenochtend staat natuurlijk vanaf 10.00 uur het Markelose radioprogramma Heuvel Zes op het programma. Het programma zal dit weekend een uurtje langer doorgaan, waarna vanaf 13.00 uur Jeanine Morsink, Reinder Jacobi en Gerben Hillebrand de luisteraars tot ongeveer 15.00 uur meenemen in het feestgedruis.

Naast Dorpsfeestradio heeft Hofstreek haar TV kanaal komende weekend omgedoopt in Dorpsfeest TV. Daar zijn het hele weekend oude beelden van het Dorpsfeest Markelo te zien. Zo is er op zondagochtend vanaf 10.00 uur een uitzending met oude beelden van het Frühshoppen te zien en kunnen vanaf 14.00 uur oude beelden van de optocht worden bekeken. Voor informatie over de hoe men Dorpsfeestradio en Dorpsfeest TV kan ontvangen verwijzen we naar de website van Hofstreek Omroep.